Politik fra rødderne

Borgerlige EP-kandidater på landbrugsstøtten

Både Venstre og De Konservative går ind for en afskaffelse af EU’s landbrugsstøtte, så der kan komme ens vilkår for europæiske landmænd. Det på trods af, at flere EP-kandidater fra de to partier selv modtager støtte.

 støtteordning

Af Morten Munkholm | [email protected]

Landbrugsstøtten er penge ud ad vinduet, sagde De Konservatives spidskandidat til Europa-Parlamentet, Bendt Bendtsen, forud for, at han i 2009 blev valgt.
En holdning, han stadig har den dag i dag, på trods af, at han selv har modtaget nogle af de penge, der kommer ud ad EU’s vindue, til det landbrug, han havde nord for Odense frem til 2011. Ifølge farmsubsidy.org drejer det sig om cirka 40.000 kroner om året.

- Ja, det har jeg da selvfølgelig. Jeg drev jo en selvstændig virksomhed ligesom alle andre landmænd, og jeg har fulgt de regler, der gælder for alle landmænd i kongeriget, fortæller den tidligere erhvervsminister, der altså samtidig med at have modtaget støtten har forsøgt at forhindre den i Parlamentet.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

EU


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57