Kommunen.dk
MENU
Venstre mener, at de nuværende rammer kan være en forhindring for progressive skoleledere.
Foto: Katinka Hustad / Polfoto
Venstre mener, at de nuværende rammer kan være en ”forhindring for progressive skoleledere”. Foto: Katinka Hustad / Polfoto

Borgerlige byrødder dumper kønsopdelt undervisning

Borgerlige byrødder dumper kønsopdelt undervisning

Konservative og Dansk Folkeparti rynker på næsen ad Venstre-forslag om mere kønsopdelt undervisning i folkeskolen. Det ønske har man ikke i kommunerne, og der mangler fagligt belæg, lyder kritikken.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Venstre vil give Søren og Mette mere kønsopdelt undervisning. Eller sagt på en lettere forenklet måde, skal stillepigerne have mere fred for vilde drenge. Og drenge skal kunne boltre sig uden at forstyrre andre. Forslaget blev iscenesat ved, at V-formand Lars Løkke Rasmussen i sidste uge besøgte Tagensbo Skole i det københavnske Nordvestkvarter med et kamerahold for især at understrege behovet for maskuline rum i en feminin skoledag.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.