Kommunen.dk
MENU

Billig Christiansborg-journalistik overser borgerne

Billig Christiansborg-journalistik overser borgerne

Christiansborg-journalister ser det ikke som deres opgave at bringe borgernes bekymringer og holdninger ind i den politiske debat. Den demokratisk vigtige, men dyrere bottom-up-journalistik er truet, konkluderer forskere.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Christiansborgs journalister var stimlet sammen, da statsminister Helle Thorning-
Schmidt i tirsdags præsenterede regeringens nye dagpengeløsning. Formatet var, som det skulle være: Thorning-Schmidt inviterede til pressemøde i sine gemakker i Statsministeriet og fremlagde regeringens planer, mens journalisterne skriblede løs og udtænkte kritiske spørgsmål til den efterfølgende spørgetid. Blandt spørgsmålene var: Løber regeringen nu ikke fra sine tidligere udmeldinger? Er udspillet udtryk for, at statsministeren bukker under, hvis bare man skubber til hende længe nok?

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.