Social- og indenrigsminister Astrid Krag (S) mener, at socialdemokratiske borgmestre giver god ballast i de kommende forhandlinger om udligning.
Social- og indenrigsminister Astrid Krag (S) mener, at socialdemokratiske borgmestre giver god ballast i de kommende forhandlinger om udligning.
Foto: Olafur Steinar Gestsson, Ritzau Scanpix

Rødt borgmesterbagland skal redde Krags udligning

Kommunernes minister vil udligne, så der bliver mere ens service, og så vil hun lade kommunerne og deres ansatte bestemme mere selv, fortæller hun i dette interview med kommunen.dk.

 interview

Af Emma Oxenbøll | [email protected]

Astrid Krag løber stærkt. Da klokken når det præcist aftalte tidspunkt for vores interview, kommer hun susende ind ad døren til Slotsholmen 22, stikker høfligt hånden frem, spørger, om det mon ikke er kommunen.dk, og skynder sig videre ind på kontoret for at lægge overtøjet med to pressemedarbejdere efter sig.

Hun kommer direkte fra A og skal videre til B, som i dag er et rundbordsmøde om prostitueredes vilkår. For siden 17.810 vælgere i Sjællands Storkreds stemte på hende ved folketingsvalget, og statsminister Mette Frederiksen udpegede hende til ministerholdet, har der været nok at se til.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på
Glemt kodeord?

Børn & unge

Social & sundhed

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57