img

Når 'nok er nok'

"Gennem interviews og reportager fortæller journalist Lise Ravnkilde historien om, hvordan en gruppe kvinder fik oprettet en lokalpatriotisk facebookgruppe, der på tre dage voksede med 21.348 medlemmer."

 boganmeldelse

Af Seniorkonsulent Lene Stenstrop, DK Medier | [email protected]

Hvad gør man og ikke mindst, hvordan gør man, når man bor i et naturskønt område tæt på himmel og hav, skov, skønne badestrande og små byer, der vækster med mikro virksomheder. En geografisk perle, hvor feinsmeckere kommer og køber specialproducerede kvalitet som fåreost, kød, juicer, øl, etc.. En egn der strutter af virkelyst og viljestyrke, og så alligevel gang på gang må se sig flashet i medierne som ’taber område’ med socialt udsatte på overførselsoverenskomst som det normale. En egn der trækker negative overskrifter gang på gang. Et sted ingen gider at bo!Sådan var billedet af Lolland-Falster indtil 2015, hvor DR’s dokumentar serie 'På Røven i Nakskov', fik en gruppe lokale kvinder til at sige ’nok er nok’!

Gennem interviews og reportager fortæller journalist Lise Ravnkilde historien om, hvordan en gruppe kvinder fik oprettet en lokalpatriotisk facebookgruppe, der på tre dage voksede med 21.348 medlemmer.

Interesseret i et abonnement? – klik her

Log ind på Kommunen.dk
Glemt kodeord?

Bøger

Kultur

Land & by

Tilmeld dig Kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik

Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57