Kommunen.dk
MENU
Billede

Når 'nok er nok'

Når 'nok er nok'

"Gennem interviews og reportager fortæller journalist Lise Ravnkilde historien om, hvordan en gruppe kvinder fik oprettet en lokalpatriotisk facebookgruppe, der på tre dage voksede med 21.348 medlemmer."

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvad gør man og ikke mindst, hvordan gør man, når man bor i et naturskønt område tæt på himmel og hav, skov, skønne badestrande og små byer, der vækster med mikro virksomheder. En geografisk perle, hvor feinsmeckere kommer og køber specialproducerede kvalitet som fåreost, kød, juicer, øl, etc.. En egn der strutter af virkelyst og viljestyrke, og så alligevel gang på gang må se sig flashet i medierne som ’taber område’ med socialt udsatte på overførselsoverenskomst som det normale. En egn der trækker negative overskrifter gang på gang. Et sted ingen gider at bo!Sådan var billedet af Lolland-Falster indtil 2015, hvor DR’s dokumentar serie 'På Røven i Nakskov', fik en gruppe lokale kvinder til at sige ’nok er nok’!

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.