Kommunen.dk
MENU
Lokalpolitiker fra Albertslund, har læst og anmeldt debatbogen Tæm Eliten. Fra magtelite til borgerdemokrati, som er udkommet på Informations Forlag.
Lokalpolitiker fra Albertslund, har læst og anmeldt debatbogen "Tæm Eliten. Fra magtelite til borgerdemokrati", som er udkommet på Informations Forlag.
Foto: Illustration: Tim Ellis, Ikon Image, Ritzau Foto

Boganmeldelse: Værdifuld viden om borgerdemokrati

Boganmeldelse: Værdifuld viden om borgerdemokrati

Bog om kunsten at inddrage almindelige borgere i politiske beslutningsprocesser får rosende ord med på vejen af frontkæmper for borgerinddragelse, SFeren Leif Pedersen fra Albertslund.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Umiddelbart var det med nogen bekymring jeg satte mig ned for at læse denne bog. En bekymring for, at jeg nu skulle i gang med at læse noget tungt og super elitært om demokrati og borgerinddragelse. Lad det være afsløret med det samme, at min bekymring i den grad blev gjort til skamme. 'Tæm eliten' er snarere det modsatte; velformuleret, let læselig og på mange måde ret direkte at gå til.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.