Kommunen.dk
MENU
Jørgen Johansen er frivillig løbetræner i løbeklubben Blovstrød Løverne. Men selvom han er trukket i løbetøjet, er han stadig borgmester, hvis du skulle have brug for ham, dér, midt i skoven. 
Fotograf: Hans Søndergaard
Jørgen Johansen er frivillig løbetræner i løbeklubben Blovstrød Løverne. Men selvom han er trukket i løbetøjet, er han stadig borgmester, hvis du skulle have brug for ham, dér, midt i skoven. Fotograf: Hans Søndergaard

Allerøds borgmester: ”Jeg laver ikke længere rullefald på dansegulvet”

Allerøds borgmester: ”Jeg laver ikke længere rullefald på dansegulvet”

Allerøds borgmester lever og ånder for at udvikle sig selv og andre. Og så elsker han krimier, men er bange for død, mus og fugle. Kom med bagom Jørgen Johansen (K), der gik til hiphop som 40-årig.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvad er din største politiske ambition for 2017?

Udover at blive genvalgt? Det er at hjælpe vores 70 arbejdsparate flygtninge med at komme ud på arbejdsmarkedet. Jeg er med til at ringe rundt til virksomhederne og høre, om vi må komme på besøg hos dem, så vi kan være sikker på, at vi finder nogle gode arbejdspladser til vores flygtninge.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.