Politik fra rødderne

Aftale om energirenovering kritiseres for at være uambitiøs

Nu retter de private udlejere kritik mod den nye energisparepakke, som beskyldes for ikke at være modig nok. Energiordfører afviser kritikken

 energi

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

I sidste uge nåede alle partier i Folketinget med undtagelse af Liberal Alliance til enighed om en ny energisparepakke for private lejeboliger. Aftalen giver bl.a. mulighed for, at mindre energiinvesteringer kan finansieres over huslejen. Men fra ejernes side møder aftalen om energisparepakken nu kritik.

- Aftalen er ikke ambitiøs nok. Selv om den indeholder positive elementer og vil rykke noget, så vil den ikke være nok til at nå de meget ambitiøse mål, som regeringen og Folketinget har sat op, siger administrerende direktør i Ejendomsforeningen Danmark Torben Christensen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57