Kommunen.dk
MENU
Borgmesteren i Roskilde, Tomas Breddam (S) har ikke noget imod, at de smser, han skriver som borgmester, er omfattet af offentlighedsloven. Det gælder også smser hvor han angriber en lokal journalist.
Borgmesteren i Roskilde, Tomas Breddam (S) har ikke noget imod, at de sms'er, han skriver som borgmester, er omfattet af offentlighedsloven. Det gælder også sms'er hvor han angriber en lokal journalist.
Foto: Finn Frandsen, Ritzau Scanpix

Afgørelse: Borgmestres sms’er skal udleveres

Afgørelse: Borgmestres sms’er skal udleveres

Ankestyrelsen giver Kommunen.dk medhold i klager over adskillige kommuner, som afviste anmodninger om aktindsigt i borgmestres og kommunaldirektørers sms’er. Ekspert vil have kommunerne til at sikre indholdet på de kommunale topfolks telefoner.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

En sms fra en borgmester om kommunale forhold er hverken privat eller hemmelig. Det står klart, efter at Ankestyrelsen har afgjort en række konkrete sager, som Kommunen.dk har rejst.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.