Politik fra rødderne

Afbureaukratisering - YES!

Statsministerens 105 forslag om enklere regler modtages med både glæde og skepsis. På høje tid, lyder det fra kommunerne.

 ledelse

Af Janni Brixen | [email protected]

Regeringens plan for mindre bureaukrati og mere tid til borgerservice falder på et tørt sted. Planen med 105 forslag til forenkling imødekommer nemlig en række af de kritikpunkter, som chefer og medarbejdere i kommunerne længe har peget på. For eksempel de mange indberetningskrav i børnesager og de stramme krav om tilsyn med plejehjemmene, fortæller Kommunaldirektørforeningens formand, Jens Christian Birch.

”Vi er især glade for, at man har lyttet til de mange ledere og ansatte i kommunerne. Det er første gang, at en regering kommer med så omfattende forslag til forenkling, og det er på høje tid at forenkle reglerne,” siger han. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Organisation & ledelse


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57