Politik fra rødderne

64 mio. til grøn vækst

16 nyskabende, grønne projekter får nu 64 mio. kr. i støtte fra Fornyelsesfonden. Pengene skal skabe nye jobs og vækst i danske virksomheder, der producerer innovative grønne løsninger.

 grøn vækst

Af Redaktionen | [email protected]

- I Danmark er vi dygtige til at skabe innovative grønne løsninger, der både kan skabe vækst og gavne miljøet. Men mange små og mellemstore virksomheder må opgive deres projekter, fordi de ikke har penge til at færdiggøre deres løsninger og komme ud på markedet. Fornyelsesfonden støtter de mest perspektivrige af dem, så de kan udnytte deres potentiale og trænge igennem på markedet – til gavn for miljøet og til gavn for dansk økonomi, siger erhvervs- og vækstminister Ole Sohn (SF)

Den seneste ansøgningsrunde til Fornyelsesfondens midler viser, at der er fortsat er meget stor søgning på fondens midler. I alt er modtaget 75 ansøgninger og søgt støtte for ca. 310 mio. kr.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57