1462 anmeldelser af skattesnyd

1462 anmeldelser af skattesnyd

Det er typisk gennem anonyme henvendelser, at kommunen bliver tippet om mulig fusk med skatter og afgifter, fortæller chefen for borgerservice i Rebild.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Diskussionen om skattefusk har ramt Danmark denne sommer med statsministerkandidat Helle Thorning-
Schmidt (S) og hendes ægtemand, Stephen Kinnock, som ufrivillige hovedpersoner. Men det er ikke alle sager om skatte- og afgiftsfusk, der får lige så stor mediebevågenhed.
Det seneste år er der blevet anmeldt i alt 1462 tilfælde af grov skattesvig og overtrædelser af skatte- og afgiftsloven i Danmark. Det er især de store kommuner, som ligger i top ti.
Sidste kvartal lå Rebild Kommune med 1,5 procent i spidsen som den af landets kommuner med størst andel af de samlede anmeldelser, der omhandler overtrædelser af skatte- og afgiftslovene. Det drejer sig om i alt fire indberetninger på tre måneder.
Anmeldelser om skattefusk bliver typisk givet anonymt, fortæller chef for borgerservice i Rebild, Claus Holm. Kommunen har dog ikke observeret aktivitet ud over normalen i det omtalte kvartal, men man har selvfølgelig sager af forskellig karakter, der lige nu bliver set nærmere på.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier