Politik fra rødderne

1462 anmeldelser af skattesnyd

Det er typisk gennem anonyme henvendelser, at kommunen bliver tippet om mulig fusk med skatter og afgifter, fortæller chefen for borgerservice i Rebild.

 skattesnyd

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Diskussionen om skattefusk har ramt Danmark denne sommer med statsministerkandidat Helle Thorning-
Schmidt (S) og hendes ægtemand, Stephen Kinnock, som ufrivillige hovedpersoner. Men det er ikke alle sager om skatte- og afgiftsfusk, der får lige så stor mediebevågenhed.
Det seneste år er der blevet anmeldt i alt 1462 tilfælde af grov skattesvig og overtrædelser af skatte- og afgiftsloven i Danmark. Det er især de store kommuner, som ligger i top ti.
Sidste kvartal lå Rebild Kommune med 1,5 procent i spidsen som den af landets kommuner med størst andel af de samlede anmeldelser, der omhandler overtrædelser af skatte- og afgiftslovene. Det drejer sig om i alt fire indberetninger på tre måneder.
Anmeldelser om skattefusk bliver typisk givet anonymt, fortæller chef for borgerservice i Rebild, Claus Holm. Kommunen har dog ikke observeret aktivitet ud over normalen i det omtalte kvartal, men man har selvfølgelig sager af forskellig karakter, der lige nu bliver set nærmere på.

Salg af katte

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57