Kommunen.dk
MENU

1462 anmeldelser af skattesnyd

1462 anmeldelser af skattesnyd

Det er typisk gennem anonyme henvendelser, at kommunen bliver tippet om mulig fusk med skatter og afgifter, fortæller chefen for borgerservice i Rebild.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Diskussionen om skattefusk har ramt Danmark denne sommer med statsministerkandidat Helle Thorning-
Schmidt (S) og hendes ægtemand, Stephen Kinnock, som ufrivillige hovedpersoner. Men det er ikke alle sager om skatte- og afgiftsfusk, der får lige så stor mediebevågenhed.
Det seneste år er der blevet anmeldt i alt 1462 tilfælde af grov skattesvig og overtrædelser af skatte- og afgiftsloven i Danmark. Det er især de store kommuner, som ligger i top ti.
Sidste kvartal lå Rebild Kommune med 1,5 procent i spidsen som den af landets kommuner med størst andel af de samlede anmeldelser, der omhandler overtrædelser af skatte- og afgiftslovene. Det drejer sig om i alt fire indberetninger på tre måneder.
Anmeldelser om skattefusk bliver typisk givet anonymt, fortæller chef for borgerservice i Rebild, Claus Holm. Kommunen har dog ikke observeret aktivitet ud over normalen i det omtalte kvartal, men man har selvfølgelig sager af forskellig karakter, der lige nu bliver set nærmere på.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.