Kommunen.dk
MENU
To valgforskere spår om, at de lokale partiforeninger allerede nu vil starte en renselsesproces af kandidaterne. “Der er formentlig ikke nogen partiforeninger, der har lyst til at udpege en spidskandidat, der har skeletter i skabet, fortæller Kasper Møller Hansen fra KU.
To valgforskere spår om, at de lokale partiforeninger allerede nu vil starte en renselsesproces af kandidaterne. “Der er formentlig ikke nogen partiforeninger, der har lyst til at udpege en spidskandidat, der har skeletter i skabet,” fortæller Kasper Møller Hansen fra KU.
Foto: Jens Astrup, Ritzau Scanpix

Valgforskere om metoo: Partiforeninger bør allerede nu rokere i kandidatlisterne

Valgforskere om metoo: Partiforeninger bør allerede nu rokere i kandidatlisterne

Mens #metoo-bevægelsen fylder i mediebilledet, kigger to valgforskere frem mod et kommunalvalg med krænkelser på dagsordenen.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Metoo-bevægelsen fylder det nuværende mediebillede med krænkende borgmestre og byrådsmedlemmer. Ungdomspartier tager afstand, og Facebook-opdateringer skaber debat. Med blot et år til valget kan byrådspolitikerne ikke komme udenom flere krænkelsessager og metoo på dagsordenen.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.