Kommunen.dk
MENU
Billede

Debat/ Væksten holder i vejen for sig selv

Debat/ Væksten holder i vejen for sig selv

'Hvis der ikke snart gøres noget temmelig alvorligt, ender vi med tilstande, som vi ser i storbyer, vi helst ikke vil sammenlignes med,' skriver Suzanne Moll.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Næst efter at se maling tørre, må det kedeligste være at sidde i en bilkø. Og her i sommerperioden frygter mange børnefamilier de tyske motorveje og deres endeløse Stau. For det er en prøvelse at sidde fast i bagende sol mellem Bremen og Düsseldorf mens ungerne råber ‘Hvornår er vi der?’ fra bagsædet. Dette er dog for ingenting at regne imod den daglige bilkø, mange af os oplever i myldretiden. Hvordan menneskeracen har bragt sig i den situation er ubegribeligt, men her er vi altså. Hver evig eneste hverdag sidder vi, for størstedelens vedkommende een person i hver bil, morgen og aften på indfaldsvejene til de store byer. Et endeløst spild af tid. Noget må der gøres for at ændre på det.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.