Politik fra rødderne

Udviklingsråd: Intet udsyn i danske togplaner

'Porten til Europa' er overset, og der mangler visioner for togstrækninger ud af landet. Det mener UdviklingsRåd Sønderjylland om det løft af hovedbanenettet, som Togfonden DK skal finansiere

 interview

Af Lærke Cecilie Lindegård | [email protected]

Formanden for UdviklingsRåd Sønderjylland (URS), Ole Daugbjerg, er efterhånden 'lidt arrig'. De sidste to store, danske trafikforlig har ikke tildelt regionen andet end sølle 10 millioner kroner til en kombiterminal i Padborg, og dermed har politikerne ikke blot forkastet visionerne for den sønderjyske del af landet, men også fuldstændig tabt det internationale udsyn.

Og Ole Daugbjerg peger nu på, at nyeste forlig om Togfonden DK mellem regeringen, Enhedslisten og Dansk Folkeparti, hvor der afsættes 28,5 milliarder kroner til at give den danske jernbane et løft, trækker i samme navlepillende retning.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57