dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Øverst fra venstre: Lone Byskov, ny direktør for Teknik og Miljø samt Sundhed og Pleje i Greve Kommune, Christina Føns, ny direktør for Teknik og Miljø i Middelfart Kommune,, Sine Sunesen, ny kommunaldirektør på Bornholm,
Thomas Knudsen, ny kommunaldirektør i Fakse og 
Troels Lund Poulsen (V), ny formand for statsrevisorerne.
Øverst fra venstre: Lone Byskov, ny direktør for Teknik og Miljø samt Sundhed og Pleje i Greve Kommune, Christina Føns, ny direktør for Teknik og Miljø i Middelfart Kommune,, Sine Sunesen, ny kommunaldirektør på Bornholm, Thomas Knudsen, ny kommunaldirektør i Fakse og Troels Lund Poulsen (V), ny formand for statsrevisorerne.

Udmeldelser, partiskift, udnævnelser, fyringer og ansættelser

Udmeldelser, partiskift, udnævnelser, fyringer og ansættelser

Kommunen.dk's overblik over navnenyhederne i politik og forvaltning siden midt i oktober.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Sket i byrådene

Eva Kjer stopper helt i politik

KOLDING: Eva Kjer Hansen (V) opnåede ikke genvalg til Folketinget, og nu forlader den tidligere minister også byrådet i Kolding og politik helt. Eva Kjer Hansen stopper omgående som gruppeformand for Venstre i Kolding, men først om lidt tid træder hun helt ud af byrådet. Sidste år forsøgte Eva Kjer Hansen også at forlade Folketinget, men det var på frivillig vis. Hun stillede op til kommunalvalget i Kolding for at blive borgmester. Det så også ud til at lykkes, men på valgnatten blev Eva Kjer Hansen kuppet af et alternativt flertal, der i stedet gjorde De Konservatives Knud Erik Langhoff til borgmester. 58-årige Eva Kjer Hansen har været minister for adskillige områder gennem sin karriere, og hun har blandt andet være miljø- og fødevareminister. Her blev hun i 2016 tvunget til at gå af som minister, efter at De Konservative havde besluttet at trække tæppet væk under hende i den såkaldte Gyllegate-sag, der handlede om forkerte oplysninger angående kvælstofudledninger og vandmiljø.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier