Politik fra rødderne

Tysk modstand forsinker gigantisk frihandelsaftale

I det traditionelt frihandelsvenlige Tyskland advarer politikere nu mod den kommende handelsaftale med USA. De frygter et brandudsalg af europæiske standarder på miljø- og forbrugerområdet.

 jobudsigt

Af Redaktionen | [email protected]

Toneangivende tyske politikere advarer mod den kommende frihandelsaftale mellem EU og USA. Den 10. marts starter en ny runde i forhandlingerne, som i nogen tid har stået i stampe, blandt andet på grund af tyske politikeres frygt for et smuthul, som kunne tvinge EU til at sluge nogle meget slappe amerikanske regler indenfor fødevaresikkerhed og miljøbeskyttelse.  

- Sådan et smuthul ville med et pennestrøg sætte alle de fremskridt over styr, som 150 års arbejderbevægelse, 100 års kvindebevægelse og 50 års miljøbevægelse har opnået, siger miljøminister Barbara Hendricks, SPD, til ugemagasinet Der Spiegel. 

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57