Kommunen.dk
MENU

Trivsel kræver mere end bare faglighed

Trivsel kræver mere end bare faglighed

Lederne strømmer til masteruddannelsen i offentlig ledelse. Det er vigtigt for trivslen på arbejdspladsen, at lederne kender til mere end fagtermer, lyder eksperternes dom.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Da startskuddet til den nye masteruddannelse i offentlig ledelse lød 1. september 2009, var interessen for den nye uddannelse stor, og den er kun vokset i det forløbne år.
Det skyldes, at der bliver stillet flere krav til lederne i dag end nogen sinde før, mener Carsten Greve, som er professor ved CBS og tovholder på uddannelsens østafdeling, som CBS og Københavns Universitet står for.
”Der er et øget pres på lederne i den offentlige sektor. Ledernes kompetencer skal være bedre, så de er i stand til for eksempel at håndtere stress og mobning og samtidig skabe mere kvalitet for pengene i deres daglige arbejde,” siger Carsten Greve, som understreger, at faglig viden ikke er nok, når ledere skal motivere medarbejdere og håndtere konflikter.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.