Kommunen.dk
MENU
Henrik Frandsen med vovsen Villy på yndlingsruten i Skærbæk. “Herude kan man have tankerne helt for sig selv og højst møde et rådyr. Dét er afstressning, der virker. Foto: Jane Ohlsen
Henrik Frandsen med vovsen Villy på yndlingsruten i Skærbæk. “Herude kan man have tankerne helt for sig selv og højst møde et rådyr. Dét er afstressning, der virker.” Foto: Jane Ohlsen

Tønders borgmester: ”Jeg er ikke bare en hardcore Venstre-politiker”

Tønders borgmester: ”Jeg er ikke bare en hardcore Venstre-politiker”

Tønders borgmester vil helst være på god fod med alle og frygter dæmonisering i verden. Selv finder han roen på de åbne vidder sammen med hunden, der er opkaldt efter Villy Søvndal. Kom med bagom Henrik Frandsen (V), der helst går på restaurant ved sit eget køkkenbord.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvad er din største politiske ambition for 2017?

Det er at kunne holde sammen på tropperne og bevare den gode tone, vi har i Tønder Kommune, når valgåret 2017 er omme. Jo nærmere vi kommer den 21. november, jo længere ude på stolene vil folk sidde. Og føler man sig presset, kan der nemmere komme et eller andet ud mellem sidebenene, som man ikke skulle have sagt, og det vil jeg meget gerne undgå.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.