Kommunen.dk
MENU

Debat/ Tid er Thornings knappe ressource

Debat/ Tid er Thornings knappe ressource

5. okt. 2014
Anders Frandsen
ANDERS FRANDSEN
POLITISK RÅDGIVER
Email
Public Affairs Director i Rud Pedersen Public Affairs. Har gennem hele karrieren arbejdet i krydsfeltet mellem politik og kommunikation blandt andet som særlig rådgiver for Klima- og Energiminister Connie Hedegaard og Videnskabsminister Charlotte Sahl-Madsen, og i landets største virksomheder inden for tele- og finanssektoren. Er desuden ansat som ekstern lektor ved Københavns Universitet. 
Faktum er således, at tiden synes at arbejde for Helle Thorning. Trods alle formodninger om et forårsvalg kan hun reelt trække den næsten et år endnu. Spørgsmålet er så, om det er tid nok?

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Efter knap 3 år tyder meget på, at regeringen langt om længe har fundet sine fødder og begynder at skabe en platform frem mod næste valg.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.