Kommunen.dk
MENU
Danmark sender syv F-16-fly til Kuwait, hvorfra de skal bombe den fundamentalistiske gruppe Islamisk Stat i Irak.Foto: Polfoto
Danmark sender syv F-16-fly til Kuwait, hvorfra de skal bombe den fundamentalistiske gruppe 'Islamisk Stat' i Irak.Foto: Polfoto

Terrortrusler er aktivismens pris

Terrortrusler er aktivismens pris

Terrortruslen på dansk jord vokser med danske bombetogter i Irak, mener en stor del af Folketingets forsvarsordførere. Det er prisen for en langsigtet svækkelse af Islamisk Stat.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Der er trykket på knappen. Ansigtsmimikken er stram og stemningen anspændt. Alle folketingspartier med undtagelse af Enhedslisten har valgt at sende Danmark i krig i Irak, hvor fjenden er den ekstreme islamistiske gruppe Islamisk Stat (IS). Forsvarsministeren forsikrer denne torsdag formiddag pressen, om at syv fly kan være på vingerne indenfor én time på vej mod en base i Kuwait.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.