Kommunen.dk
MENU

Debat/ SR-regeringen vender tilbage til en fuser

Debat/ SR-regeringen vender tilbage til en fuser

19. okt. 2014
Lars Trier Mogensen
LARS TRIER MOGENSEN
RADIOVÆRT OG KOMMENTATOR
Email
Lars Trier Mogensen er vært på debatprogrammet ’Det Røde Felt’ på Radio24syv. Han kommenterer også politik på dagbladet Information.
”Fremfor at erobre midten – og dermed flertallet af vælgerne – forskubbes tyngdepunktet blot nogle nøk til højre, når sosserne og De Radikale forsøger at kopiere de synspunkter, som de borgerlige havde i sidste valgkamp.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Et ærefuldt nederlag har absolut ingen værdi i moderne politik. Så hellere en lurvet sejr. Derfor forsøger SR-regeringen nu at dække de sidste flanker og lukke de største huller, før valgkampen for alvor sætter ind. Det nye udspil til midlertidige stramninger af asylreglerne, som statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) overraskende præsenterede i sin åbningstale i Folketinget, er tydeligvis tænkt som et taktisk forsøg på at komme de borgerlige i forkøbet.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.