Kommunen.dk
MENU

Debat/ Solen skinner – giv nu kommunerne lov til at bruge den

Debat/ Solen skinner – giv nu kommunerne lov til at bruge den

1. mar. 2015
Knud Abildtrup
KNUD ABILDTRUP
REDAKTØR PÅ DKNYT.DK
DKNYT
Email
Journalist og redaktør på dknyt. Tidligere ansættelser: Horsens Folkeblad, StrukturMagasinet. Arbejdsområder: Det danske offentlige univers – især det kommunale felt. Bor i Alken i Skanderborg Kommune. Webredaktør på alken.dk. 
”Men det må kunne lade sig gøre at finde den enkle model, der ikke brænder alt vedvarende energi-initiativ af, men derimod luner, varmer og bringer lidt forår ind på klimadags­ordenen.”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Med mellemrum nedsættes initiativer, der skal minimere bureaukrati i den offentlige sektor – og som efterspørger eksempler fra den kommunale hverdag på områder, der efterhånden er filtret, sovset og svejset så meget ind i regler, dispensationer, forsøgsordninger, puljer og godkendelsesordninger, at man tror, det er løgn.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.