Kommunen.dk
MENU
Kristoffer Møller Jensen (V)  ved Langsø over for Silkeborg Rådhus. Hans politiske forbillede er Anders Fogh Rasmussen, ikke fordi han ønsker at blive som den tidligere statsminister, men fordi Kristoffer beundrer Foghs regel om ikke at begå den samme fejl to gange.
Kristoffer Møller Jensen (V) ved Langsø over for Silkeborg Rådhus. Hans politiske forbillede er Anders Fogh Rasmussen, ikke fordi han ønsker at blive som den tidligere statsminister, men fordi Kristoffer beundrer Foghs regel om ikke at begå den samme fejl to gange.
Foto: Christian Olesen

Sjove valgplakater og hullede kondomer sendte Kristoffer i byrådet, men nu er det alvor

Sjove valgplakater og hullede kondomer sendte Kristoffer i byrådet, men nu er det alvor

Han kom i byrådet i en alder af 18 år efter en valgkamp med spas og løjer. I dag kæmper Kristoffer Møller Jensen (V) for frihed og unge mærkesager i Silkeborg.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

En lyseblå Skoda triller ind foran rådhuset. Kristoffer Møller Jensen stiger ud, tænder en cigaret, hilser, ryger lidt og smider så skoddet på asfalten. Det er dagen efter hans 20 års fødselsdag og nu godt to år siden, han blev valgt ind i byrådet i Silkeborg for Venstre.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.