Politik fra rødderne

Kristoffer Møller Jensen (V)  ved Langsø over for Silkeborg Rådhus. Hans politiske forbillede er Anders Fogh Rasmussen, ikke fordi han ønsker at blive som den tidligere statsminister, men fordi Kristoffer beundrer Foghs regel om ikke at begå den samme fejl to gange.
Kristoffer Møller Jensen (V) ved Langsø over for Silkeborg Rådhus. Hans politiske forbillede er Anders Fogh Rasmussen, ikke fordi han ønsker at blive som den tidligere statsminister, men fordi Kristoffer beundrer Foghs regel om ikke at begå den samme fejl to gange.
Foto: Christian Olesen

Sjove valgplakater og hullede kondomer sendte Kristoffer i byrådet, men nu er det alvor

Han kom i byrådet i en alder af 18 år efter en valgkamp med spas og løjer. I dag kæmper Kristoffer Møller Jensen (V) for frihed og unge mærkesager i Silkeborg.

 unge visioner

Af Christian Olesen | [email protected]

En lyseblå Skoda triller ind foran rådhuset. Kristoffer Møller Jensen stiger ud, tænder en cigaret, hilser, ryger lidt og smider så skoddet på asfalten. Det er dagen efter hans 20 års fødselsdag og nu godt to år siden, han blev valgt ind i byrådet i Silkeborg for Venstre.

- Jeg husker tydeligt min første dag. Vi ventede på at få taget billeder, og min puls steg, for jeg var både nervøs og spændt. Det var et helt nyt kapitel i mit liv, og der var så meget fokus på mig i valgkampen. Dengang var det helt surrealistisk, at folk og medier gad høre på, hvad jeg havde at sige, fortæller Kristoffer Møller Jensen.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

Demokrati

Navne

Politikerliv


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.


Læs også:

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57