Kommunen.dk
MENU
Jordskred er bare en af de begivenheder, der med kort varsel kan kalde på krisestyring. Her er det Randers kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt (til venstre) og et tv-hold.
Jordskred er bare en af de begivenheder, der med kort varsel kan kalde på krisestyring. Her er det Randers' kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt (til venstre) og et tv-hold.
Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

Debat/ Robuste og resiliente kommunale organisationer i en urolig tid

Debat/ Robuste og resiliente kommunale organisationer i en urolig tid

6. apr. 2024
Kalle Syberg Kjær
KALLE SYBERG KJÆR
CENTERCHEF
KOMPONENT
Email
Jonas Muñoz Sylvest
JONAS MUÑOZ SYLVEST
HEAD OF CRISIS MANAGEMENT & RESILIENCE
GUARDIAN - SECURITY RISK MANAGEMENT
Email

Dette er et debatindlæg og udtrykker alene skribentens holdninger.
Har du selv et debatindlæg inden for Kommunen.dk’s interesseområder, kan du sende det til debatognavne@ kommunen.dk

Verden bliver stadig mere uforudsigelig med en konstant udvikling af risikobilledet. Fra de stadig hyppigere naturkatastrofer til den voksende trussel fra cyberangreb. For bare at nævne to. På det bagtæppe står det klart, at krisestyring kommer til at fylde langt mere fremover.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Kære kommunale direktioner og kommunalpolitikere: Vi er endegyldigt trådt ind en æra af øget usikkerhed, der vil have omfattende betydning for hele den offentlige sektor og stille helt nye krav til jer. I skal stå i spidsen for at skabe endnu stærkere og mere robuste organisationer samt drive ledelse, der klæder kommunerne på til morgendagens endnu ukendte udfordringer.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.