Politik fra rødderne

"Kristian Jensen kan ikke klare jobbet efter Løkke"

Der er lige så mange tvivlere som støtter overfor Kristian Jensen som fremtidig Venstre-formand blandt partiets vælgerforeningsformænd, viser Kommunens rundspørge. I partiets top frygter flere, at dansen om formandsposten kan koste sejren ved næste valg. 

 venstre

Af Peter Christian Nielsen | [email protected]

Fanden er løs i den borgerlige lejr. Venstre har i Lars Løkke en formand, som er tydeligt svækket efter at have overlevet sit livs politiske stormvejr i Odense Congress Center. Imens hænger Kristian Jensens navn stadig i luften som en kommende leder, men baglandet tvivler på hans politiske tyngde. Det har åbnet for nye spekulationer om, hvem der ellers kunne tænkes at efterfølge Lars Løkke.

En stor del af vælgerforeningerne i Venstre ved ikke, hvem de foretrækker som formand. Det er det billede, som tegner sig, i en rundspørge, Kommunen har foretaget blandt vælgerforeningsformændene i Venstre.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57