Politik fra rødderne

Puljepatrulje scorer millioner

Siden 2007 har en fundraising-gruppe i Haderslev fået millionerne til at trille ind i kommunen. 13 velformulerede projektansøgninger til eksterne midler har skaffet omkring 20 millioner kroner.

 økonomi

Af Sine Riis Lund | [email protected]

I daglig tale kaldes gruppen for ’Puljepatruljen’, og navnet har fået en yderst positiv klang i Haderslev Kommune. Der er tale om en fundraising-gruppe for serviceområdet Børne- og Familieservice, der blev nedsat i 2007. Siden opstarten har puljepatruljen formået at få bevilget penge til 8 ud af 13 projektansøgninger til statslige og andre eksterne midler. I alt 20 millioner kroner. Endnu afventer kommunen svar på to af ansøgningerne.

Direktøren for Børne- og Familieservice, Jens Houmann, tilskriver det gruppens evne til at beskrive kommunens projekter på en detaljeret og interessevækkende måde.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57