Kommunen.dk
MENU
I sin nytårsaftale ved indgangen til 2022 slog statsminister Mette Frederiksen (S) fast, at det var tid til en ny ældrelov med klare værdier, værdighed, valgfrihed, selvbestemmelse, få dokumentationskrav, ligesom medarbejderne skulle have lov til at bruge deres gode hoveder og varme hjerter.
I sin nytårsaftale ved indgangen til 2022 slog statsminister Mette Frederiksen (S) fast, at det var tid til en ny ældrelov med "klare værdier, værdighed, valgfrihed, selvbestemmelse", "få dokumentationskrav", ligesom medarbejderne skulle have lov til at "bruge deres gode hoveder og varme hjerter".
Foto: Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix

Professor: Frihed til nytænkning må ikke ende som et sparekatalog

Professor: Frihed til nytænkning må ikke ende som et sparekatalog

Erfaringerne fra velfærdsaftalerne viser, hvordan kommunerne kan sættes fri.  Det er afgørende, at man holder fast i den gode energi, frisættelsen har skabt, men velfærdsaftalerne løser ikke alle udfordringer, mener Vive-professor.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Forventnings- og gensynsglæde ligger i luften på Viborg Rådhus. Ældreminister Mette Kierkgaard (M) er lige på trapperne, og under de store hvide trapper i det åbne velkomst-rum i rådhuset venter flere kommunale chefer. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.