Kommunen.dk
MENU
Hvis Vejle Boldklub var gået konkurs i sidste uge, havde kommunen stået med et nyt, stort og ubrugeligt stadion – et eksempel på en kommune, der reelt er et gidsel i klubbens økonomi, vurderer Idrættens Analyseinstitut.
Foto: Claus Bonnerup, Polfoto
Hvis Vejle Boldklub var gået konkurs i sidste uge, havde kommunen stået med et nyt, stort og ubrugeligt stadion – et eksempel på en kommune, der ”reelt er et gidsel i klubbens økonomi”, vurderer Idrættens Analyseinstitut. Foto: Claus Bonnerup, Polfoto

Politikere: Mudderet skal vaskes af fodboldaftaler

Politikere: Mudderet skal vaskes af fodboldaftaler

Kommunerne er blevet en spiller på banen i den professionelle fodboldverden, og de dribler rundt på en beskidt og svært gennemskuelig måde, mener direktøren for Idrættens Analyseinstitut. Politikere på Christiansborg ønsker mere åbenhed.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

For mange fiksfakserier og skjulte pengestrømme.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.