Politik fra rødderne

Hvis Vejle Boldklub var gået konkurs i sidste uge, havde kommunen stået med et nyt, stort og ubrugeligt stadion – et eksempel på en kommune, der reelt er et gidsel i klubbens økonomi, vurderer Idrættens Analyseinstitut.
Foto: Claus Bonnerup, Polfoto
Hvis Vejle Boldklub var gået konkurs i sidste uge, havde kommunen stået med et nyt, stort og ubrugeligt stadion – et eksempel på en kommune, der ”reelt er et gidsel i klubbens økonomi”, vurderer Idrættens Analyseinstitut. Foto: Claus Bonnerup, Polfoto

Politikere: Mudderet skal vaskes af fodboldaftaler

Kommunerne er blevet en spiller på banen i den professionelle fodboldverden, og de dribler rundt på en beskidt og svært gennemskuelig måde, mener direktøren for Idrættens Analyseinstitut. Politikere på Christiansborg ønsker mere åbenhed.

 fodbold til folket

Af Morten Munkholm | [email protected]

For mange fiksfakserier og skjulte pengestrømme.

Sådan betegner direktøren for Idrættens Analyseinstitut, Henrik H. Brandt, kommunernes aftaler med de danske elitefodboldklubber.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Kommunikation

Økonomi


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57