dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Jeg taler varmt for flere høringer, og helt ærligt så synes jeg, at alle de kloge personer skulle hive fat i deres egne. Tim Knudsen, som har utrolig travlt med at sige, hvordan andre skal gøre, kunne hive fat i de andre djøfere og spørge, hvorfor de ikke vil være med til flere høringer. Foto: Polfoto
”Jeg taler varmt for flere høringer, og helt ærligt så synes jeg, at alle de kloge personer skulle hive fat i deres egne. Tim Knudsen, som har utrolig travlt med at sige, hvordan andre skal gøre, kunne hive fat i de andre djøfere og spørge, hvorfor de ikke vil være med til flere høringer.” Foto: Polfoto

Pia Kjærsgaard: Gå efter bolden

Pia Kjærsgaard: Gå efter bolden

Politikerne må stramme sig an og forbedre den politiske debat både for deres egen og folkets skyld, mener Folketingets formand. Hun er klar til at rejse debatten om debatten.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Debatterne i folketingssalen er ikke længere væsentlige for udviklingen af politik, siger de afgåede folketingsmedlemmer. Hvad mener du?

Det er fuldstændig rigtigt, og det er et skråplan. Det er rigets fornemste talerstol, og alting bliver noteret til evig tid, så derfor er det væsentligt, at man begynder at tage det mere seriøst.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier