Kommunen.dk
MENU
Jeg taler varmt for flere høringer, og helt ærligt så synes jeg, at alle de kloge personer skulle hive fat i deres egne. Tim Knudsen, som har utrolig travlt med at sige, hvordan andre skal gøre, kunne hive fat i de andre djøfere og spørge, hvorfor de ikke vil være med til flere høringer. Foto: Polfoto
”Jeg taler varmt for flere høringer, og helt ærligt så synes jeg, at alle de kloge personer skulle hive fat i deres egne. Tim Knudsen, som har utrolig travlt med at sige, hvordan andre skal gøre, kunne hive fat i de andre djøfere og spørge, hvorfor de ikke vil være med til flere høringer.” Foto: Polfoto

Pia Kjærsgaard: Gå efter bolden

Pia Kjærsgaard: Gå efter bolden

Politikerne må stramme sig an og forbedre den politiske debat både for deres egen og folkets skyld, mener Folketingets formand. Hun er klar til at rejse debatten om debatten.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Debatterne i folketingssalen er ikke længere væsentlige for udviklingen af politik, siger de afgåede folketingsmedlemmer. Hvad mener du?

Det er fuldstændig rigtigt, og det er et skråplan. Det er rigets fornemste talerstol, og alting bliver noteret til evig tid, så derfor er det væsentligt, at man begynder at tage det mere seriøst.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.