Politik fra rødderne

Pelle vil bruge Kristian mod Morten

Enhedslisten har haft for høje forventninger til rollen som støtteparti og indflydelsen på finansloven, mener Pelle Dragsted. Nu skal Liste Ø stjæle vælgere fra S og udnytte alternative flertal.

 erkendelser

Af Peter Christian Nielsen | [email protected]

Ethvert ægteskab har sine op- og nedture. Arrangerede ægteskaber er et decideret lotteri. Ægteskabet mellem regeringen og dens parlamentariske grundlag Enhedslisten har udviklet sig til en ulykkelig skilsmisse, hvor ingen vil vedkende sig de fælles børn.

Pelle Dragsted, folketingskandidat for Liste Ø og en af partiets chefstrateger, erkender her lidt over tre år inde i det samspilsramte parløb, at Enhedslisten har arbejdet ud fra flere fejlantagelser om det politiske liv, som regeringen og venstrefløjspartiet skulle dele.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57