Kommunen.dk
MENU
De Radikales leder, Morten Østergaard, kalder det lempede forsamlingsforbud for endnu et meningsfuldt skridt i normaliseringen af vores liv og sociale kontakt. Her er det er advarselsskilt med samlingsforbud ved havnefronten i Aalborg fotograferet lørdag den 21. marts 2020.
De Radikales leder, Morten Østergaard, kalder det lempede forsamlingsforbud for 'endnu et meningsfuldt skridt i normaliseringen af vores liv og sociale kontakt.' Her er det er advarselsskilt med samlingsforbud ved havnefronten i Aalborg fotograferet lørdag den 21. marts 2020.
Foto: Henning Bagger, Ritzau Scanpix

Nu kan flere end ti personer samles igen

Nu kan flere end ti personer samles igen

Natten til mandag stod det endelig klart, at op til 50 personer igen kan forsamles lovligt i Danmark. Grænsen kan hæves til 100 personer om en måned.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Fra mandag er det igen tilladt, at mere end ti personer forsamler sig i det offentlige rum i Danmark, efter det har været forbudt i mere end to måneder på grund af risikoen for smitte med coronavirus.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.