Kommunen.dk
MENU

Debat/ Negativ kommunal medieomtale er en myte

Debat/ Negativ kommunal medieomtale er en myte

12. sep. 2013
JON KIELLBERG
DEBATREDAKTØR OG POLITISK BLOGGER
DANSK KOMMUNIKATIONSFORENING OG KOMMUNEN
Email
Jon er cand.scient.adm. og redaktør i Dansk Kommunikationsforening og skriver desuden jævnligt politiske analyser for en række medier. Jon har tidligere været presseansvarlig og arbejdet som journalist, og er samtidig en anvendt foredragsholder om politisk kommunikation og presse- og krisehåndtering. Jon er ved at skrive en bog om de 10 største politiske spinskandaler de sidste 20 år. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvis livet er for kort til lokalpolitik blandt vælgerne, skyldes det i hvert fald ikke medierne. I det mindste ikke, hvis det kommer til positiv omtale af kommunerne. For selvom valgdeltagelsen i 2009 blev den laveste i 35 år og den angivelig ikke bliver meget højere her i november, så vinkler pressen i overvejende grad kommunalstof positivt.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.