Politik fra rødderne

Britta Nielsen, som er tiltalt for at have svindlet for 115 mio. kr., havde travlt med at få lukket kommunale projekter ned, vurderer professor Per Nikolaj Bukh.
Britta Nielsen, som er tiltalt for at have svindlet for 115 mio. kr., havde travlt med at få lukket kommunale projekter ned, vurderer professor Per Nikolaj Bukh.
Foto: Siphiwe Sibeko, Ritzau Scanpix

Næstved ville bruge restbeløb på ensomme psykisk syge, men fik ikke lov

Se her, hvilke projekter de formodede svindelbeløb kom fra, og hvad de kunne være gået til i stedet for Britta Nielsens privatøkonomi.

 nej

Af Emma Oxenbøll | [email protected]

Da Næstved Kommune i 2015 bad om lov til at udbetale en lønbonus og fik et nej af Britta Nielsen, bad de i stedet om lov til at gøre et projekt for psykisk syge i egen bolig permanent, så kommunen fortsat kunne forsøge at hjælpe dem ud af ensomhed og isolation.

Ved projektets slutning havde de brugt 60.000 kr. mindre end forventet i projektets sidste år, og dem ville kommunen beholde.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57