Kommunen.dk
MENU
Lars Løkke Rasmussen skal forvandle sit start-up parti til et levedygtigt og landsdækkende parti. Her kommer kommunalvalget i 2025 til at spille en nøglerolle.
Lars Løkke Rasmussen skal forvandle sit "start-up" parti til et levedygtigt og landsdækkende parti. Her kommer kommunalvalget i 2025 til at spille en nøglerolle.
Foto: Tariq Mikkel Khan, Ritzau Scanpix

Lars Løkke og Inger Støjberg sætter hver sin kurs mod KV25

Lars Løkke og Inger Støjberg sætter hver sin kurs mod KV25

Lars Løkke Rasmussen og Inger Støjberg har begge været kommunerne rundt i en forårsturné, der skal lægge grundstenene til en kommunal valgkampagne. Det bliver dog tæt på umuligt at få succes, mener forsker.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

En blå, stofbeklædt stol er stillet frem foran døren til Sct. Jørgens Gaard i Kolding. Ved siden af stolen blafrer et hvidt sejl med et lilla “M”. På stolen er der klistret en lille seddel: “LLR reserveret”.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.