Politik fra rødderne

Mest stolt af cykelpolitikken

Klaus Bondam ser frem til at blive borger i en fremmed by og lære nye lande at kende.

 ugens uundgåelige

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Ni år i københavnsk politik, heraf fem som borgmester. Det var, hvad det i denne omgang blev til for den skuespilleruddannede radikale beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune, Klaus Bondam, som siger farvel til København og goddag til Bruxelles, når han den 1. januar tiltræder stillingen som institutleder ved Det Danske Kulturinstitut, der dækker Belgien, Holland og Luxemburg. 

Betyder det et endeligt farvel til dansk politik? Jeg bliver 47 i næste uge, og de år har lært mig, at man aldrig skal sige aldrig. Men jeg kredser om de samme ting; at skabe netværk, dialog og en platform for at snakke om, hvordan vi udvikler vores samfund. Det ligger både i skuespillet, kunsten, teateret og politikken og i Det Danske Kulturinstituts arbejde.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57