Kommunen.dk
MENU
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) afholdte traditionen tro nytårsdag sin nytårstale. Her kiggede statsministeren både tilbage på året, der er gået, og frem mod de politiske initiativer, han vil igangsætte i 2017. Som noget nyt blev nytårstalen leveret live, og Lars Løkke havde valgt at tale fra Statsministeriet, noget som tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt også gjorde.
Foto: Melissa Hjerrild / Polfoto
Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) afholdte traditionen tro nytårsdag sin nytårstale. Her kiggede statsministeren både tilbage på året, der er gået, og frem mod de politiske initiativer, han vil igangsætte i 2017. Som noget nyt blev nytårstalen leveret live, og Lars Løkke havde valgt at tale fra Statsministeriet, noget som tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt også gjorde. Foto: Melissa Hjerrild / Polfoto

Mere frihed til offentligt ansatte

Mere frihed til offentligt ansatte

Mere frihed til kommunerne og en udflytning af statslige arbejdspladser var blandt de ting, Lars Løkke Rasmussen fokuserede på i årets nytårstale. Kommunen har her samlet talens vigtigste pointer om det kommunale Danmark.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det er altid dejligt at mindes, hvor godt alting var i gamle dage. Også når man er Lars Løkke Rasmussen. Derfor startede han også i år sin nytårstale med at fortælle om, hvor dejligt det er at se Matador. Hvorefter han kom med en slet skjult opfordring til danskerne om ikke at dvæle ved fortiden.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.