Kommunen.dk
MENU

Debat/ Meget at læse, direktørmangel og god rødvin

Debat/ Meget at læse, direktørmangel og god rødvin

15. feb. 2015
Knud Abildtrup
KNUD ABILDTRUP
REDAKTØR PÅ DKNYT.DK
DKNYT
Email
Journalist og redaktør på dknyt. Tidligere ansættelser: Horsens Folkeblad, StrukturMagasinet. Arbejdsområder: Det danske offentlige univers – især det kommunale felt. Bor i Alken i Skanderborg Kommune. Webredaktør på alken.dk. 
”Hvorfor var den sag, der jo sådan set var ganske enkel at forholde sig til, slet ikke blevet drøftet politisk, før den havnede i byrådet?”

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

En sag om kommunalt leveret rødvin til Hørsholms ældre nåede i forrige uge landsmedierne – i hvert fald dknyt – og satte på sin egen måde spot på op til flere politiske og administrative dilemmaer i det kommunale univers:  Når gode sundhedspolitiske hensigter tager overhånd, når voldsomme sagsmængder svækker den politiske årvågenhed, og når gennemtræk i direktionen betyder mindre fokus på, hvor de ømme punkter måtte ligge i de nye beslutninger, der er på vej gennem systemet.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.