dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
De to gør sig umage for at fremstå som et samlet formandskab, og de fem valgpunkter præsenteres som et nøje indstuderet teaterstykke, hvor Løkke og Jensen igen og igen afløser hinanden på cue.
Foto: Jakob Ehrbahn / Polfoto
De to gør sig umage for at fremstå som et samlet formandskab, og de fem valgpunkter præsenteres som et nøje indstuderet teaterstykke, hvor Løkke og Jensen igen og igen afløser hinanden på cue. Foto: Jakob Ehrbahn / Polfoto

Makkere på mission

Makkere på mission

V-formandskabet er på landsturné. Vælgerne skal overbevises om, at partiet er det rette til at lede Danmark, og partisoldaterne skal overbevises om, at Løkke-Jensen er fremtiden. Men kan en flok østjyder overhovedet komme op at ringe over et formandskab og fem valgpunkter?

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Der er tilsyneladende to slags mennesker i Skanderborg: Dem i dynejakker og fleece og dem i Venstre-uniform – mænd i skjorte, gerne slips og enten jakke eller sweater, og kvinder i kjole, høje hæle og blazer. Fordelingen er cirka 50/50 mellem uniform og dynejakke. Det er den i hvert fald på Capri i Skanderborg den novemberaften, Venstre inviterede til åbent møde med formandskabet – Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen.

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier