Politik fra rødderne
De to gør sig umage for at fremstå som et samlet formandskab, og de fem valgpunkter præsenteres som et nøje indstuderet teaterstykke, hvor Løkke og Jensen igen og igen afløser hinanden på cue. Foto: Jakob Ehrbahn / Polfoto

Makkere på mission

V-formandskabet er på landsturné. Vælgerne skal overbevises om, at partiet er det rette til at lede Danmark, og partisoldaterne skal overbevises om, at Løkke-Jensen er fremtiden. Men kan en flok østjyder overhovedet komme op at ringe over et formandskab og fem valgpunkter?

 skanderborg

Af Ronja Pilgaard | [email protected]

Der er tilsyneladende to slags mennesker i Skanderborg: Dem i dynejakker og fleece og dem i Venstre-uniform – mænd i skjorte, gerne slips og enten jakke eller sweater, og kvinder i kjole, høje hæle og blazer. Fordelingen er cirka 50/50 mellem uniform og dynejakke. Det er den i hvert fald på Capri i Skanderborg den novemberaften, Venstre inviterede til åbent møde med formandskabet – Lars Løkke Rasmussen og Kristian Jensen.

Nu er det valgkampen, det gælder, og dynejakkerne skal overbevises om Venstres fortræffeligheder, mens dem i uniform skal huskes på, at de skal bakke op om formandskabet.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57