Politik fra rødderne
Opslaget fra Gladsaxe Bibliotek, som gik viralt.

Lorte med blæsten: Bibliotek jubler over viral bogleg

En opfordring til at lave sjov med bogtitler har spredt sig som en steppebrand på de sociale medier. Gladsaxe Bibliotekerne står bag og håber, at det kan få folk til at se biblioteker som sjove kulturinstitutioner.

 ordleg

Af Johannes Lange Baunsgaard | johannes@kommunen.dk

Det er ikke hver dag, at man ser biblioteker opfordre folk til at ødelægge bøger. Men det var ikke desto mindre, hvad Gladsaxe Bibliotekerne gjorde i denne uge, da de i et Facebook-opslag bad deres følgere om at ‘ødelægge’ litteratur ved at ændre ét bogstav i en bogs titel. Det kom der nye titler ud af som eksempelvis: “Vredens Duer” og “Den Afrikanske Tarm”.

Opslaget blev enormt populært på Facebook. Inden der var gået et døgn, var det blevet delt næsten 700 gange med over 2.300 kommentarer. Samtidig har andre på Twitter ladet sig inspirere til at ændre på filmtitler med hashtagget #ødelæg1filmmed1bogstav.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 295 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57