Politik fra rødderne
Det var blandt andet mødet med en gruppe ‘vilde drenge’ i Askerød i Greve i 2010, der inspirerede Lars Løkke til at stifte Løkkefonden. Nu kritiseres han for at ville udbrede ‘konceptpædagogik’.  Foto: Martin Lehmann/Polfoto

Løkke: Kommuner bør indføre DrengeAkademiets principper

Ti af landets kommuner skal inden for de næste tre år have indført de pædagogiske principper, der ligger bag Løkke­fo­ndens DrengeAkademiet. Sådan lyder målsætningen i et åbent brev, som V-formand Lars Løkke Rasmussen har lagt ud.

 skoleideer

Af Morten Munkholm | [email protected]

Så I DrengeAkademiet på DR? lyder overskriften i et åbent brev, som Venstres formand Lars Løkke Rasmussen forleden lagde op på sin politiske Facebook-profil.

I brevet inviterer han erhvervslivet og fonde til et uforpligtende møde med ham selv i Tivoli, hvor de kan høre mere om, hvordan de kan støtte Løkkefondens nye projekt ‘DrengeAkademiet i folkeskolen’.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Børn & unge

Social & sundhed


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57