Kommunen.dk
MENU
Det var blandt andet mødet med en gruppe ‘vilde drenge’ i Askerød i Greve i 2010, der inspirerede Lars Løkke til at stifte Løkkefonden. Nu kritiseres han for at ville udbrede ‘konceptpædagogik’. 
Foto: Martin Lehmann/Polfoto
Det var blandt andet mødet med en gruppe ‘vilde drenge’ i Askerød i Greve i 2010, der inspirerede Lars Løkke til at stifte Løkkefonden. Nu kritiseres han for at ville udbrede ‘konceptpædagogik’.  Foto: Martin Lehmann/Polfoto

Løkke: Kommuner bør indføre DrengeAkademiets principper

Løkke: Kommuner bør indføre DrengeAkademiets principper

Ti af landets kommuner skal inden for de næste tre år have indført de pædagogiske principper, der ligger bag Løkke­fo­ndens DrengeAkademiet. Sådan lyder målsætningen i et åbent brev, som V-formand Lars Løkke Rasmussen har lagt ud.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Så I DrengeAkademiet på DR? lyder overskriften i et åbent brev, som Venstres formand Lars Løkke Rasmussen forleden lagde op på sin politiske Facebook-profil.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.