Kommunen.dk
MENU

Lokalpolitiske levemænd forsøder juletiden

Lokalpolitiske levemænd forsøder juletiden

Ægte kommunalt storhedsvanvid lagde spiren til dette års satiriske julekalender på DR2, Jul i Kommunen, fortæller idémændene bag serien.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

En borgmester med store armbevægelser, som er blevet sat i verden for at gøre det hele lidt sjovere. Han er større end systemet og fyrer den jævnligt af på skatteborgernes regning. En slidt kommunaldirektør med flossede nerver, som altid siger de kedelige ting. Han er borgmesterens omvandrende samvittighed, for ’beslutninger skal jo egentlig igennem byrådet’. En økonomidirektør, der er gået på 'orlov'. På hans kontor står kun et virvar af tomme vodkaflasker og bugnende arkivmapper tilbage. Et byråd, der godkender alle borgmesterens brillante byfornyende idéer. Der må jo være nogle andre, der tager sig af det kedelige med at få regnestykket til at gå op.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.