Politik fra rødderne

Lokallister får det hidtil værste valg

De nationale partier satser massivt på dette års kommunalvalg, og det vil presse lokallisterne ud af endnu flere kommuner, vurderer eksperter.

 kv13

Af Sine Riis Lund | [email protected]

Gravstenen har været forudbestilt flere gange, men selv om lokallisterne heller ikke får det endelige dødsstød i år, kommer mange til at snappe efter vejret. De landspolitiske partier stiller nemlig i langt højere grad op i landets kommuner ved dette års kommunalvalg. Og det vil flere steder ske på lokallisternes bekostning, vurderer kommunalforsker Roger Buch fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

- De seneste to valg har været de dårligste for lokallisterne nogensinde målt vælgermæssigt. Og mit bedste bud vil være, at lokallisterne endnu engang får det dårligste valg nogensinde, siger han.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Andet


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57