dknyt
doi
dkindkob
dkstillinger
dkteknik
dksocial
dksundhed
Gang på gang er Folkemødet blevet kritiseret for, at handle for lidt - eller slet ikke - om den målgruppe, navnet sigter til: Folket.  Og selvom væksten i deltagerantallet formentlig også omfatter helt almindelige borgere, havde lobbyisterne - også denne gang - en sand fest. Foto: Polfoto.
Gang på gang er Folkemødet blevet kritiseret for, at handle for lidt - eller slet ikke - om den målgruppe, navnet sigter til: Folket. Og selvom væksten i deltagerantallet formentlig også omfatter helt almindelige borgere, havde lobbyisterne - også denne gang - en sand fest. Foto: Polfoto.

Lobbyismen forsvares på Folkemødet

Lobbyismen forsvares på Folkemødet

Folkemødet på Bornholm er et mekka for lobbyister. Netværk bliver plejet og udbygget - fadøl køber visitkort. Men lobbyisterne er her også for at overtale en større gruppe omkring et overordnet emne: deres eget fag.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I en baggård ved Kirkepladsen, afsides fra Folkemødets største menneskemasser, holder Dansk Industri til. Selvom regn truer, er der idyl i luften fredag formiddag. Beliggenheden er helt perfekt; der er fred til uofficielle møder, men også indbydende for gæster, der bevidst har bevæget sig væk fra havnen. Brancheorganisationen har inviteret til en oplysende debat om lobbyisme. Hvad er lobbyisme? Hvad laver lobbyister? Hvor meget lytter politikerne til dem?

Interesseret i et abonnement? – klik her

ANDRE ARTIKLER
Kommunen.dk

Redaktion Aarhus
Mejlgade 48 C, st. tv.
8000 Aarhus C

Redaktion København
Christiansborg, lok 3.044
1240 København K

Administration
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
+45 46 35 33 43

Annoncesalg
+45 51 92 24 37

CVR: 31 88 59 57

Pressenævnet
DK Medier er fællesnavnet for nyhedstjenesterne Kommunen.dk og DK Nyt samt en lang række fagportaler
DK Medier