Kommunen.dk
MENU
Gang på gang er Folkemødet blevet kritiseret for, at handle for lidt - eller slet ikke - om den målgruppe, navnet sigter til: Folket.  Og selvom væksten i deltagerantallet formentlig også omfatter helt almindelige borgere, havde lobbyisterne - også denne gang - en sand fest. Foto: Polfoto.
Gang på gang er Folkemødet blevet kritiseret for, at handle for lidt - eller slet ikke - om den målgruppe, navnet sigter til: Folket. Og selvom væksten i deltagerantallet formentlig også omfatter helt almindelige borgere, havde lobbyisterne - også denne gang - en sand fest. Foto: Polfoto.

Lobbyismen forsvares på Folkemødet

Lobbyismen forsvares på Folkemødet

Folkemødet på Bornholm er et mekka for lobbyister. Netværk bliver plejet og udbygget - fadøl køber visitkort. Men lobbyisterne er her også for at overtale en større gruppe omkring et overordnet emne: deres eget fag.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

I en baggård ved Kirkepladsen, afsides fra Folkemødets største menneskemasser, holder Dansk Industri til. Selvom regn truer, er der idyl i luften fredag formiddag. Beliggenheden er helt perfekt; der er fred til uofficielle møder, men også indbydende for gæster, der bevidst har bevæget sig væk fra havnen. Brancheorganisationen har inviteret til en oplysende debat om lobbyisme. Hvad er lobbyisme? Hvad laver lobbyister? Hvor meget lytter politikerne til dem?

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.