Kommunen.dk
MENU

Lærlingen har fået ordet

Lærlingen har fået ordet

I mere end 20 år har Henrik Rasmussen talt varmt for konservative mærkesager. Nu skal viceborgmesteren fra Vallensbæk føre ordet for Konservative som ny kultur- og kommunalordfører.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Allerede som 16-årig gik der politik i blodet på ham. På det tidspunkt var Henrik Rasmussen i mesterlære som snedker. En dag på Teknisk Skole i Rødovre blev han bedt om at ringe til fagbevægelsen, fordi de skulle komme og give faglige råd til eleverne. Henrik Rasmussen ringede pligtskyldigt til Snedker- og Tømrerforbundet, men et andet opkald med invitation gik til den frie fagforening. Det måtte da give et mere nuanceret syn, mente den 16-årige lærling. Begejstringen var bestemt ikke stor hos skolens lærere, der opfordrede samtlige elever til at holde sig væk. Kort tid efter meldte Henrik Rasmussen sig ind i Det Konservative Folkeparti.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.