Kommunen.dk
MENU
90-årige demenssyge Else fra TV2s plejehjemsdokumentar blev i sommer centrum for en debat om manglende værdighed i det offentliges pleje af ældre. Katarina Ammitzbøll forstår godt, at dokumentaren gjorde folk bange.
90-årige demenssyge Else fra TV2's plejehjemsdokumentar blev i sommer centrum for en debat om manglende værdighed i det offentliges pleje af ældre. Katarina Ammitzbøll forstår godt, at dokumentaren gjorde folk bange.
Foto: TV2/Ritzau Scanpix

Debat/ Lad plejehjemmene konkurrere om de gamles gunst

Debat/ Lad plejehjemmene konkurrere om de gamles gunst

29. dec. 2020
Katarina Ammitzbøll
KATARINA AMMITZBØLL
KOMMUNALORDFØRER
DET KONSERVATIVE FOLKEPARTI
Email
"Dybt beskæmmende" kalder konservativ kommunalordfører ældres muligheder for selv at vælge den hjælp og omsorg, de ønsker.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Det er desværre en tendens, som bliver en realitet på det kommunale område: Med muligheden for at suspendere det frie valg for ældre i tre af de syv nye frikommuner har den socialdemokratiske regering endnu engang vist, at de ikke går op i frihed for den enkelte borger. 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.