Kommunen.dk
MENU

Debat/ Kunsten at få en medieskandale til at rulle…

Debat/ Kunsten at få en medieskandale til at rulle…

3. nov. 2013
JON KIELLBERG
DEBATREDAKTØR OG POLITISK BLOGGER
DANSK KOMMUNIKATIONSFORENING OG KOMMUNEN
Email
Jon er cand.scient.adm. og redaktør i Dansk Kommunikationsforening og skriver desuden jævnligt politiske analyser for en række medier. Jon har tidligere været presseansvarlig og arbejdet som journalist, og er samtidig en anvendt foredragsholder om politisk kommunikation og presse- og krisehåndtering. Jon er ved at skrive en bog om de 10 største politiske spinskandaler de sidste 20 år. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Vi husker alle Ritt Bjerregaard, da hun måtte gå af som undervisningsminister i 1978, da hun havde brugt lidt for mange offentlige kroner på Hotel Ritz i Paris. Vi glemmer heller ikke, at Lene Espersen meldte fra til Arktisk Råds møde for i stedet at tage på ferie med familien, hvilket kom til at koste hende posten som formand for K.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.