Kommunen.dk
MENU

Debat/ Kongen af København

Debat/ Kongen af København

20. jan. 2013
JON KIELLBERG
DEBATREDAKTØR OG POLITISK BLOGGER
DANSK KOMMUNIKATIONSFORENING OG KOMMUNEN
Email
Jon er cand.scient.adm. og redaktør i Dansk Kommunikationsforening og skriver desuden jævnligt politiske analyser for en række medier. Jon har tidligere været presseansvarlig og arbejdet som journalist, og er samtidig en anvendt foredragsholder om politisk kommunikation og presse- og krisehåndtering. Jon er ved at skrive en bog om de 10 største politiske spinskandaler de sidste 20 år. 

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Årevis var han kronprins hos Socialdemokraterne. I dag er han ikke alene blevet konge på eget rådhus. Frank Jensen har også skabt sin egen succes i Thornings skygge og er i den grad trådt ud af den. I en tid, hvor tilliden til Thorning er dalende i egne rækker, og hendes problemer med at levere en gennemgående og troværdig fortælling tårner sig op, har hun i stigende grad behov for at tage bestik af det kommunale bagland.

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.