Kommunen.dk
MENU
Tempoet og nødvendigheden af den grønne omstilling har skabt et øget pres på kommunerne, der ønsker at sikre lokale gevinster til borgerne. 
Kommunerne har dog ikke hjemmel til at lave særordninger for opstilling af VE-anlæg
Tempoet og nødvendigheden af den grønne omstilling har skabt et øget pres på kommunerne, der ønsker at sikre lokale gevinster til borgerne. Kommunerne har dog ikke hjemmel til at lave særordninger for opstilling af VE-anlæg
Foto: Tim Kildeborg Jensen/Ritzau Scanpix

Kommuner søger mere indflydelse, når energiudviklere står i kø med millioner

Kommuner søger mere indflydelse, når energiudviklere står i kø med millioner

Opsætningen af vindmøller på land er stagneret. Derfor er flere udviklingsselskaber klar med lokale gevinster for at få en aftale igennem. Det ønsker kommunerne også, men lokale særordninger mangler hjemmel.

Det kræver abonnement at læse denne artikel.

Hvordan lyder det med gratis overskudsvarme fra et brint-anlæg? Hvad med at borgerne får medejerskab af en vindmøllepark? Eller 10 mio. kr. til renovering af en gammel bygning? 

Interesseret i et abonnement? - klik her

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.