Politik fra rødderne

Kommuner mangler målsætninger for organisk affald

Over to tredjedele af kommunerne har ikke en målsætning om at indsamle organisk affald separat. Miljøministeren ser ingen grund til, at kommunerne venter med at rykke på området

 tema: affaldshåndtering

Af Thea Storm Pedersen | [email protected]

Man skal lede længe efter skraldeposer, der kun indeholder grønne rester. En ny undersøgelse foretaget for avisen Kommunen og Dknyt viser, at 69 procent af kommunerne ikke har en politisk målsætning om at indsamle det organiske affald separat. Og det er ikke nok, mener miljøminister Ida Auken (SF).
 

-Det er vigtigt, at flere kommuner får fokus på at indsamle organisk affald separat. Jeg forventer, at det bliver en del af den kommende ressourcestrategi. Mit indtryk er, at flere kommuner allerede nu er i fuld gang og har gode ideer til indsamlingen. De erfaringer, må andre kommuner gerne tage til sig, siger ministeren.

Velkommen til kommunen.dk

Prøv kommunen.dk i 6 uger for 299 kr ekskl. moms

Allerede abonnent?
Log ind her:

Hvis du benytter Internet Explorer, og har problemer med at logge ind, kan du prøve at benytte den gamle udgave af hjemmesiden: http://old.kommunen.dk

Vi anbefaler dog at du i stedet benytter en moderne - og mere sikker – browser, fx: Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Glemt kodeord?

Teknik & miljø


Kommentarer

Du skal enten være logget ind, eller tilknyttet en IP-aftale for at kunne kommentere.

Tilmeld dig kommunen.dks nyhedsbrev

Cookie- og privatlivspolitik


Afmeld nyhedsbrevet

Pressenævnet
© Kommunen ApS 2017  |  CVR: 31 88 59 57